زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

باقلا قاتق

مواد مورد نیاز:

۵۰۰ گرم باقلا
۴ حبه سیر
۲ عدد تخم‌مرغ
شوید به مقدار دلخواه
نمک و ادویه‌جات به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا باقلا را نیم‌پز کنید. سپس سیر رنده‌شده، شوید و نمک را با کمی آب به آن اضافه نمایید. پس از به جوش آمدن، تخم‌مرغ‌ها را شکسته و به مواد بیفزایید. اجازه دهید آب آن کم و تخم‌مرغ‌ها پخته شود.
دقت کنید که نباید بعد از اضافه کردن تخم‌مرغ، غذا را هم بزنید.

اشتراک‌گذاری:

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

کوکو مخلوط

ابتدا عدس، لپه و ذرت را بپزید و با میکسر یا چرخ‌گوشت به طور کامل له کنید. سپس سبزیجات دلخواه...

ادامه مطلب

سرکه انگور

ابتدا انگورها را دانه‌دانه نمایید و له کنید. سپس آن‌ها را به‌همراه آب، نمک و سرکه درون...

ادامه مطلب

پلو با خورش لوبیاسیاه

لوبیاسیاه از شب قبل خیس‌خورده را پس از آب‌کشی، نیم‌پز کنید. سیر و پیاز را به‌شکل...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت