زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

باقلاپلو با ماهی

مواد مورد نیاز:

۱ لیوان برنج
۱.۵ لیوان باقلا
۲ عدد تخم کبک
۱ عدد هویج متوسط
نصف قاشق غذاخوری سبوس برنج
ماهی به مقدار دلخواه
شوید به مقدار دلخواه
آب پیاز به مقدار لازم
آب لیموترش (نارنج) به مقدار لازم
نمک و ادویه‌جات به مقدار لازم

طرز تهیه:

ماهی را حداقل ۲ ساعت قبل از پخت، درون ترکیب "آب پیاز- آب‌لیموترش- ادویه ماهی- زعفران" قرار دهید تا مزه‌دار شود. سپس ماهی مزه‌دار شده را با سهمیه روغن روز رژیم خود سرخ کنید.
۲ تخم کبک را درون یک کاسه شکسته و هویج را روی آن رنده کنید. در ادامه سبوس برنج و زعفران را هم به آن اضافه کنید و به خوبی با هم ترکیب نمایید. سپس آن را کف قابلمه تفلون بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد.
برنج، باقلا و شوید را با مقداری آب‌نمک بپزید.سپس آن‌ها را آب‌کش کرده و درون قابلمه تفلون حاوی تخم کبک بریزید و دم بگذارید.

اشتراک‌گذاری:

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

کوکو کدو

ابتدا کدو و پیازها را رنده کرده و آبشان را بگیرید. سپس تخم‌مرغ، سبوس برنج و ادویه‌جات را...

ادامه مطلب

کوکو قارچ و ذرت

ابتدا قارچ و پیاز را خرد کرده و با سبوس برنج، ذرت، تخم‌مرغ، سبزیجات و ادویه‌جات دلخواه...

ادامه مطلب

آش ماش

ماش را حداقل به مدت ۱ ساعت خیس کنید و پس از آب‌کشی آن را درون قابلمه بپزید. پیاز و سیر را خرد...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت