۱ لیوان برنج
۲ لیوان ماش
۲ عدد پیاز بزرگ
۳ عدد هویج متوسط
۱ قاشق غذاخوری آب نارنج
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
(این مواد برای یک وعده ۳ نفره مناسب است)
ابتدا ماش را میپزیم. هویجها را با رنده ریز، رنده میکنیم. پیازها را بهشکل خلالی خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود سرخشان میکنیم. سپس ادویهجات دلخواه و هویج رندهشده را هم به آن اضافه مینماییم و مجدداً تفتشان میدهیم (توصیه میشود حتماً از پودر لیموعمانی استفاده نمایید). در پایان آب نارنج را هم به آن میافزاییم.
برنج را با کمی آب و نمک روی اجاق قرار میدهیم. پس از نیمپز شدن آن راآبکش میکنیم. در پایان برنج آبکش شده و مواد هویج تهیهشده را به صورت لایه لایه درون یک قابلمه تفلون قرار میدهیم و آن را دم میگذاریم.
لوبیا کشاورزی را از شب قبل در آب ولرم خیس کنید. در صورت امکان چند بار آب آن را عوض کنید....
ادامه مطلبابتدا پیاز، سیر و فلفل دلمهای را درون قابمله خرد کرده و قابلمه را بدون روغن روی حرارت ملایم...
ادامه مطلبهلو را حلقهحلقه کنید و بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید....
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.