زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

سرکه چغاله‌بادام

مواد مورد نیاز:

۱ استکان سرکه (هر نوع سرکه)
۱ قاشق سوپ‌خوری نمک دریا
۱ کیلوگرم چغاله‌بادام
۴ لیتر آب

طرز تهیه:

ابتدا چغاله‌ها را له کنید و با ۲ لیتر آب بپزید. پس از خنک شدن، آن‌ها را به‌همراه آب باقی‌مانده، نمک و سرکه درون یک بانکه شیشه‌ای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشه‌ای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانم‌های باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

اشتراک‌گذاری:

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

گوجه‌بادمجان کبابی

ابتدا بادمجان و گوجه را کباب کنید. سپس آن‌ها را به‌شکل دلخواه درون تابه خرد نمایید. در...

ادامه مطلب

شویدپلو با جوجه‌کباب

ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را به‌همراه آب لیموترش و ادویه‌جات دلخواه داخل یک ظرف...

ادامه مطلب

چای لیموترش

لیموترش را پوست کنده و حلقه‌حلقه کنید. سپس آن را به‌همراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت