۳ عدد خرما
۱۰ گرم شکلات تلخ
۲ قاشق غذاخوری آب
۱ قاشق غذاخوری گلاب
۱ قاشق چایخوری پودر هل
۲ قاشق غذاخوری سبوس برنج
۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد/زیتون
زعفران به مقدار دلخواه
ابتدا هسته خرماها را دربیاورید و آنها را بههمراه سایر مواد اولیه درون میکسر بریزید و بهخوبی میکس کنید. سپس میکس تهیه شده را به شکلهای دلخواه دربیاورید. در صورت تمایل میتوانید توپک خرمای تهیه شده را با کنجد تزئین نمایید.
ابتدا پیاز، سیر و فلفل دلمهای را درون قابمله خرد کرده و قابلمه را بدون روغن روی حرارت ملایم...
ادامه مطلبشلیل را حلقهحلقه کنید و بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید....
ادامه مطلبابتدا سبوس را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سپس شکلات تلخ، گلاب، هل، زعفران و زنجبیل را بههمراه...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.