3 عدد بادمجان متوسط
1 عدد پیاز متوسط
2 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری نعناخشک
سهمیه کشک هفته
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
قبل از شروع به پخت، سهمیه کشک هفته خود را با مقدار کمی آب سرد درون مخلوطکن میریزیم تا به کشک مایع تبدیل شود.
بادمجانها را پوست کنده و آبپز یا بخارپز میکنیم. پیاز و سیر را خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود آنها را سرخ میکنیم. سپس بادمجانهای پختهشده، کشک مایع، نعناخشک و ادویهجات دلخواه را به آنها اضافه کرده و کمی میکوبیم تا بهخوبی ترکیب شوند. در پایان آن را روی اجاق با حرارت ملایم قرار میدهیم تا جا بیفتد.
ابتدا بادمجانها را کباب کرده و پوست آنها را جدا میکنیم. سپس سیر و گوجه فرنگیها را...
ادامه مطلبابتدا کنجد و سبوس برنج را درون روغن کنجد کمی تفت دهید. د ر ادامه هسته خرماها را درآورده و...
ادامه مطلبابتدا انگورها را دانهدانه نمایید و له کنید. سپس آنها را بههمراه آب، نمک و سرکه درون...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.