زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

سرکه زنجبیل و لیمو

مواد مورد نیاز:

۱ استکان سرکه (هر نوع سرکه)
۱ قاشق غذاخوری نمک دریا
۱ قاشق غذاخوری گل ختمی
نیم کیلوگرم زنجبیل تازه
۱ استکان پودر سیاه‌دانه
۱ استکان برگ زیتون
نیم کیلوگرم لیموترش
۳ عدد چوب دارچین
۱ استکان محلب
۵ لیتر آب

طرز تهیه:

ابتدا زنجبیل‌ها را رنده کنید. در ادامه لیموها را پوست بکنید، خرد نمایید و هسته‌شان را دربیاورید. سپس آن‌ها را به‌همراه گل ختمی، پودر سیاه‌دانه، برگ زیتون، چوب دارچین، محلب، نمک، سرکه و آب درون یک بانکه شیشه‌ای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشه‌ای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانم‌های باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

اشتراک‌گذاری:

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

لوبیا‌چشم‌بلبلی‌پلو با مرغ

لوبیا را حداقل به مدت ۶ ساعت درون آب ولرم خیس کنید. در صورت امکان چند بار آب آن را عوض نمایید. پس...

ادامه مطلب

حلوای کدوحلوایی

ابتدا کدو حلوایی را با ۲ لیوان آب روی اجاق قرار دهید. پس از اینکه کدو پخته و آب آن کشیده شد، آن...

ادامه مطلب

سرکه میوه نسترن

ابتدا میوه نسترن را با ۱ لیتر آب بجوشانید و له کنید. پس از خنک شدن، سرکه، نمک و ۳ لیتر آب را به...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت