زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

میرزاقاسمی

مواد مورد نیاز:

نیم کیلوگرم بادمجان
4 عدد گوجه فرنگی متوسط
2 عدد تخم مرغ
4 حبه سیر
نمک و ادویه‌جات به مقدار لازم
در صورت نیاز، می‌توانید به جای گوجه، از رب خانگی استفاده کنید.

طرز تهیه:

بادمجان‌ها را کباب کرده و پوست آن‌ها را جدا کنید. سپس سیر و گوجه فرنگی‌ها را رنده (میکس) کرده و به‌همراه ادویه‌جات دلخواه و بادمجان‌ها درون قابلمه بریزید. در ادامه مواد را با گوشت‌کوب له کرده و با مقدار کمی آب روی حرارت ملایم قرار دهید. قبل از اینکه آب آن‌ها کاملاً کشیده شود، تخم‌مرغ‌ها را هم زده، به مواد اضافه کرده و به خوبی ترکیب کنید تا به‌صورت یکنواخت با مواد مخلوط شود. حرارت شعله را کم کنید تا خوب جا بیفتد.

اشتراک‌گذاری:

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

آش حبوبات

عدس، ماش و لوبیاسفید را از شب قبل در آب ولرم خیس کنید. ترجیحاً آب آن‌ها را چندبار عوض کنید. در...

ادامه مطلب

نخودپلو با ماهی

نخود را از شب قبل بخیسانید. ترجیحاً چند بار آب آن را عوض کنید. نخود را آب‌کشی کرده و روی اجاق...

ادامه مطلب

سرکه کلم‌سبز

ابتدا کلم‌سبز را خرد کنید و با ۱ لیتر آب بجوشانید. پس از خنک شدن، آن را به‌همراه نمک دریا،...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت