۲ لیوان ماش
۳ حبه سیر
۱ عدد پیاز بزرگ
۲۵۰ گرم سبزی آش
۱ قاشق غذاخوری نعناخشک
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ماش را حداقل به مدت ۱ ساعت خیس کنید و پس از آبکشی آن را درون قابلمه بپزید. پیاز و سیر را خرد کرده و با ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد/زیتون سرخ کنید. سپس سبزی آش و ادویهجات دلخواه را به آنها اضافه کرده و ترکیب حاصل را درون قابلمه ماش بریزید. نعنا را با ۱ قاشق غذاخوری روغن باقیمانده از سهمیه روز رژیم خود تفت دهید و از آن برای تزئیین آش ماش استفاده کنید.
ابتدا میوه یا سبزی مورد علاقه خود را خرد کرده و به آب اضافه کنید. هرچقدر مقدار میوه یا سبزی...
ادامه مطلبابتدا هویج، پیاز، سیر و گوشت مجاز(مرغ، بوقلمون و ...) را میکس میکنیم. سپس 1 قاشق غذاخوری ریحان...
ادامه مطلبلوبیاسیاه از شب قبل خیسخورده را پس از آبکشی، نیمپز کنید. سیر و پیاز را بهشکل...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.