زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

آش ماش

مواد مورد نیاز:

۲ لیوان ماش
۳ حبه سیر
۱ عدد پیاز بزرگ
۲۵۰ گرم سبزی آش
۱ قاشق غذاخوری نعناخشک
نمک و ادویه‌جات به مقدار لازم

طرز تهیه:

ماش را حداقل به مدت ۱ ساعت خیس کنید و پس از آب‌کشی آن را درون قابلمه بپزید. پیاز و سیر را خرد کرده و با ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد/زیتون سرخ کنید. سپس سبزی آش و ادویه‌جات دلخواه را به آن‌ها اضافه کرده و ترکیب حاصل را درون قابلمه ماش بریزید. نعنا را با ۱ قاشق غذاخوری روغن باقی‌مانده از سهمیه روز رژیم خود تفت دهید و از آن برای تزئیین آش ماش استفاده کنید.

اشتراک‌گذاری:

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

دتاکس واتر

ابتدا میوه یا سبزی مورد علاقه خود را خرد کرده و به آب اضافه کنید. هرچقدر مقدار میوه یا سبزی...

ادامه مطلب

کوفته هویج

ابتدا هویج، پیاز، سیر و گوشت مجاز(مرغ، بوقلمون و ...) را میکس می‌کنیم. سپس 1 قاشق غذاخوری ریحان...

ادامه مطلب

پلو با خورش لوبیاسیاه

لوبیاسیاه از شب قبل خیس‌خورده را پس از آب‌کشی، نیم‌پز کنید. سیر و پیاز را به‌شکل...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت