1 لیوان برنج
میگو به مقدار دلخواه
3 حبه سیر
1 عدد پیاز متوسط
نصف لیوان ذرت
نصف لیوان نخود
نصف لیوان لوبیاسفید (لوبیاچیتی)
1 قاشق غذاخوری رب خانگی
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
(این مواد برای یک وعده ۳ نفره مناسب است)
نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کردهاید، جداگانه بپزید. پیاز و سیر را خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود آن را درون قابلمه تفت دهید. سپس میگوهای تمیزشده را به آنها اضافه کرده و تفت دهید تا رنگش تغییر کرده و آبش کشیده شود. در ادامه رب خانگی و ادویهجات دلخواه را با 1.5 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید. در این مرحله نخود و لوبیای پخته شده را بههمراه ذرت به مواد قبلی بیفزایید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش میگو خوب جا بیفتد.
برنج را شسته و با کمی آب نمک روی شعله ملایم قرار دهید تا آبش بکشد. پس از کشیده شدن آب برنج، آن را دم بگذارید.
پیاز را خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود درون قابلمه تفت دهید. گوشت مجاز (مرغ، بوقلمون و ...)...
ادامه مطلبابتدا سینه مرغ را با یک پیاز آبپز نمایید. پس از پختن، مرغ را درآورده و ریشریش کنید....
ادامه مطلبابتدا درون یک بانکه شیشهای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر آب را با عسل ترکیب کنید. سپس کیویهای...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.