۱ استکان سرکه (هر نوع سرکه)
۱ قاشق سوپخوری نمک دریا
۱ قاشق غذاخوری گیاه جینگو
۳ عدد موز متوسط
۲ عدد انار متوسط
۵ لیتر آب
ابتدا موزها را پوست بکنید و خرد نمایید. سپس آنها را بههمراه انار دانهشده، گیاه جینگو، آب، نمک دریا و سرکه درون یک بانکه شیشهای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشهای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانمهای باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.
ابتدا برنج را بهصورت کته بپزید. لبو را پس از بخارپز کردن، به شکل خلال خرد کرده و به برنج...
ادامه مطلبلوبیا سفید را از شب قبل خیس کنید. پس از آبکشی، آن را بپزید. سیر و پیاز را بهشکل نگینی خرد...
ادامه مطلب...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.