۵۰۰ گرم کدو حلوایی
۳ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری سبوس برنج
۱.۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کنجد
دارچین، زنجبیل، پودرهل و بیکینگ پودر به مقدار لازم
ابتدا کدوحلوایی را میپزیم. بعد از خنک شدن کدوحلوایی، سایر مواد را به آن اضافه کرده و به خوبی با هم ترکیب میکنیم. با نصف قاشق غذاخوری روغن سهمیه روز رژیم، کف قابلمه را چرب کرده و مواد را به طور یکنواخت درون آن میریزم. حدود ۱ ساعت روی شعله کم قرار میدهیم تا بپزد. برای پختن کیک کدوحلوایی میتوانید از فر هم استفاده نمایید.
ابتدا ماهی را درون ادویههای دلخواه بگذارید و حداقل به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا...
ادامه مطلبانار را دانه کرده و کمی با گوشتکوب له کنید. سپس آن را بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب...
ادامه مطلبشکلات تلخ، عسل و پودر دارچین را درون یک لیوان آب جوش بریزید و بهخوبی هم بزنید تا کاملاً حل...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.