۲ عدد نارنگی متوسط
۱ عدد چوب دارچین
نصف لیموترش برای نارنگی شیرین
۱ قاشق مرباخوری عسل برای نارنگی ترش
۲ لیوان آب
نارنگی را پوست کنده و حلقهحلقه کنید. سپس آن را بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را روی شعله قرار دهید و تا جوش آمدن آن صبر کنید. پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید. بعد ۱۵ دقیقه آن را از صافی رد کنید. اگر نارنگی ترش است، ۱ قاشق مرباخوری عسل به آن اضافه کنید و اگر شیرین است، آب نصف لیموترش به آن بیفزایید.
پیاز را خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود درون قابلمه تفت دهید. گوشت مجاز (مرغ، بوقلمون و ...)...
ادامه مطلبپیاز را خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود کمی درون قابلمه تفتش دهید. سپس مرغ را با 3 لیوان آب...
ادامه مطلبابتدا سیر و پیاز را خرد کنید و با سهمیه روغن روز رژیم خود آنها را تفت دهید. در ادامه هویج...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.