۱ لیوان آلوسیاه
۱ عدد چوب دارچین
۲ لیوان آب
آلوسیاه را خرد کرده و بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را روی شعله قرار دهید و تا جوش آمدن آن صبر کنید. پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید. بعد ۱۵ دقیقه آن را از صافی رد کنید.
ابتدا لپه را آبپز کرده و سپس آن را با میکسر یا چرخگوشت به طور کامل له میکنیم. پس از...
ادامه مطلببرنج، عدس، بادمجان و گوشت مجاز(مرغ، بوقلمون و ...) را پخته و له کنید. پیاز و سیر را خرد کرده و با...
ادامه مطلبابتدا هویجها را با پوستکن پوست بکنید و آنها خرد کنید. سپس آنها را بههمراه انار...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.