250 گرم اسفناج
نصف لیوان ماش
نصف لیوان لوبیا چشمبلبلی
شوید خشک به مقدار دلخواه
شنبلیله خشک به مقدار دلخواه
سینه مرغ به مقدار دلخواه
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ابتدا لوبیا چشمبلبلی را نیمپز میکنیم. سپس ماش، سینه مرغ خرد شده، اسفناج خرد شده، شوید خشک، شنبلیله خشک و ادویهجات دلخواه را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا جا بیفتد.
ابتدا انگورها را دانهدانه نمایید و له کنید. سپس آنها را بههمراه آب، نمک و سرکه درون...
ادامه مطلبابتدا زنجبیلها را رنده کنید. در ادامه لیموها را پوست بکنید، خرد نمایید و هستهشان را...
ادامه مطلبابتدا دالعدس را با 4 لیوان آب، درون قابلمه نیمپز کنید و کف آن را بگیرید. پیاز و سیر را...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.