2 عدد بادمجان متوسط
2 عدد کدوی متوسط
1 عدد هویج متوسط
نیم کیلوگرم قارچ
1 لیوان ذرت
1 قاشق مرباخوری کنجد
2 عدد گوجه فرنگی متوسط
سایر سبزیجات به اندازه دلخواه
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ابتدا بادمجان پوست کنده شده، کدو، هویج، قارچ و گوجه فرنگی را خرد کنید. سپس آنها را بههمراه ذرت بخارپز نمایید. پس از بخارپز شدن، آنها را کمی درون فر و یا گریل قراردهید. قبل از سرو میتوانید از کنجد برای تزئین سبزیجات پخته استفاده کنید.
ابتدا بادمجان و پیاز را پوست بکنید. سپس بادمجان، کدو، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمهای و سیر...
ادامه مطلبکنجد، پودرپسته، پودربادام و پودرگلسرخ را درون بشقابهای جداگانه بریزید. خرماهای بدون هسته را با...
ادامه مطلبابتدا سیر و پیاز را بهشکل نگینی خرد کنید و با سهمیه روغن روز رژیم خود درون قابلمه تفتشان...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.