زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

املت اسفناج

مواد مورد نیاز:

۵۰۰ گرم اسفناج
۲۵۰ گرم شوید
۳ عدد تخم مرغ
۱ عدد گوجه فرنگی متوسط
۱ قاشق غذاخوری سبوس برنج
نمک و ادویه‌جات به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا اسفناج، شوید و گوجه فرنگی را خرد کنید. سپس سبوس برنج، تخم مرغ و ادویه‌جات دلخواه را به آن‌ها بیفزایید و به‌خوبی ترکیب کنید. با سهمیه روغن روز رژیم خود کف تابه را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب آن را بگذارید.

اشتراک‌گذاری:

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

سوپ هویج

ابتدا هویج را با رنده ریز، درون قابلمه رنده کنید. سپس برنج، ادویه‌جات دلخواه و ۱ قاشق...

ادامه مطلب

سرکه کرفس و رزماری

ابتدا کرفس را خرد کنید (نباید خیلی ریز شوند). سپس آن را به‌همراه رزماری، سرکه، نمک دریا و ۵...

ادامه مطلب

کوکو اسفناج

ابتدا اسفناج خردشده، تخم‌مرغ، سبوس برنج و ادویه‌جات دلخواه را با هم به‌خوبی ترکیب...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت