۵۰۰ گرم اسفناج
۲۵۰ گرم شوید
۳ عدد تخم مرغ
۱ عدد گوجه فرنگی متوسط
۱ قاشق غذاخوری سبوس برنج
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ابتدا اسفناج، شوید و گوجه فرنگی را خرد کنید. سپس سبوس برنج، تخم مرغ و ادویهجات دلخواه را به آنها بیفزایید و بهخوبی ترکیب کنید. با سهمیه روغن روز رژیم خود کف تابه را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب آن را بگذارید.
ابتدا هویج را با رنده ریز، درون قابلمه رنده کنید. سپس برنج، ادویهجات دلخواه و ۱ قاشق...
ادامه مطلبابتدا کرفس را خرد کنید (نباید خیلی ریز شوند). سپس آن را بههمراه رزماری، سرکه، نمک دریا و ۵...
ادامه مطلبابتدا اسفناج خردشده، تخممرغ، سبوس برنج و ادویهجات دلخواه را با هم بهخوبی ترکیب...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.