۳۰۰ گرم نخود
۳ حبه سیر
۲ عدد پیاز متوسط
۱ قاشق چایخوری زیره
۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
(این مواد برای یک وعده ۴ نفره مناسب است)
ابتدا نخود را به مدت حداقل ۲۴ ساعت خیس کنید تا هم نرم شده و هم نفخ آن گرفته شود. توصیه میشود در این مدت چند بار آب نخود را عوض کنید.
سپس نخود را با سیر و پیاز به خوبی چرخ کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
بعد از آن، ادویه ها را هم به مواد اضافه کنید و آنها را به خوبی ورز دهید تا کاملا ترکیب شوند.
در پایان مواد را به شکل دلخواه خود در بیاورید و درون فر بگذارید تا پخته شود. همچنین در صورت تمایل میتوانید از سهمیه روغن روز رژیم خود هم برای سرخ کردن آنها استفاده کنید.
ابتدا برنج را بهصورت کته بپزید. لبو را پس از بخارپز کردن، به شکل خلال خرد کرده و به برنج...
ادامه مطلبابتدا چغالهها را له کنید و با ۲ لیتر آب بپزید. پس از خنک شدن، آنها را بههمراه آب...
ادامه مطلبابتدا پیاز را درون تابه خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود سرخ. سپس بوقلمون را به آن اضافه...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.