زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

ژله هات‌چاکلت

مواد مورد نیاز:

۲۰ گرم شکلات تلخ
۱ قاشق غذاخوری عسل
۱ قاشق غذاخوری ژلاتین
۱ قاشق غذاخوری سبوس برنج
نصف قاشق چای‌خوری پودر دارچین

طرز تهیه:

ژلاتین، سبوس برنج، شکلات تلخ، عسل و پودر دارچین را با یک لیوان آب جوش ترکیب کنید و به‌خوبی هم بزنید تا کاملا حل شوند. سپس محلول ساخته شده را درون قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.

اشتراک‌گذاری:

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

کتلت سویا

ابتدا سویا را به مدت ۱۰ دقیقه در آب ولرم خیس می‌کنیم. سپس آن را از آب درآورده و می‌فشاریم...

ادامه مطلب

کوکو بادمجان

ابتدا بادمجان‌ها را کباب کرده و پوست‌شان را جدا کنید. در ادامه پیاز را رنده کرده و آبش را...

ادامه مطلب

سرکه لیموترش

ابتدا لیموها را پوست بکنید، خرد نمایید و هسته‌شان را دربیاورید.  ​سپس آن‌ها را...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت