۲ عدد لیموترش متوسط
۱ عدد چوب دارچین
۱ تکه کوچک زنجبیل تازه
۱ قاشق مرباخوری عسل
۲ لیوان آب
لیموترش و زنجبیل را پوست کنده و حلقهحلقه کنید. سپس آنها را بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را روی شعله قرار دهید و تا جوش آمدن آن صبر کنید. پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید. بعد ۱۵ دقیقه آن را از صافی رد کنید و ۱ قاشق مرباخوری عسل به آن بیفزایید.
اگر به زنجبیل تازه دسترسی ندارید، میتوانید از نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل استفاده نمایید.
ابتدا پیازها را رنده یا چرخ کرده و آب آن را میگیریم. سپس آن را با گوشت چرخکرده و...
ادامه مطلبابتدا پیاز را خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود آن را درون قابلمه تفت دهید. سپس گوشت مجاز را...
ادامه مطلبابتدا سبزی، تخممرغ، سبوس برنج و ادویهجات دلخواه را با هم بهخوبی ترکیب کنید. سپس با...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.