۱ استکان سرکه (هر نوع سرکه)
۱ قاشق سوپخوری نمک دریا
۱ کیلوگرم انار
۴ لیتر آب
ابتدا انارها را پوست بکنید و دانهدانه کنید. سپس آنها را بههمراه آب، نمک دریا و سرکه درون یک بانکه شیشهای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشهای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانمهای باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.
لوبیاقرمز و عدس را از شب قبل در آب ولرم خیس کنید. ترجیحاً آب آنها را چندبار عوض کنید. در...
ادامه مطلبابتدا گوجه فرنگیها را میکس کرده و درون قابلمه بریزید. سپس سیر، پیاز، هویج و کدوسبز را...
ادامه مطلبابتدا خرنوبها را بشکنید و هسته خرماها را دربیاورید. سپس آنها را بههمراه...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.