۲.۵ لیوان عدس
۱ عدد پیاز بزرگ
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ابتدا عدس را به مدت حدود ۱۵ دقیقه درون آب ولرم خیس کنید. پیاز را بهصورت نگینی خرد کرده با سهمیه روغن روز رژیم خود درون قابلمه کمی تفتش دهید. عدس را آبکش کرده و درون قابلمه بریزید. سپس حدود ۱ لیتر آب و ادویهجات دلخواه را به آن اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید تا عدسی جا بیفتد.
توت فرنگی، شکلات تلخ، سبوس برنج، پودردارچین، پودروانیل و پودرهل را درون میکسر بریزید و...
ادامه مطلبهسته ازگیلها را درآورده و بههمراه سیب، پودر ژلاتین و پودر دارچین درون مخلوطکن...
ادامه مطلبابتدا بند توتفرنگیها جدا کنید و آنها را خرد کنید. سپس آنها را بههمراه آب، نمک...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.