1 لیوان برنج
1 عدد پیاز بزرگ
1 حبه سیر کوچک
2 لیوان نخودفرنگی
1 قاشق مرباخوری زعفران
1 قاشق مرباخوری رب خانگی
3 قاشق غذاخوری شویدخشک
250 گرم گوشت مجاز چرخشده
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
(این مواد برای یک وعده ۳ نفره مناسب است)
ابتدا پیاز و سیر را بهشکل نگینی خرد کرده و با روغن سهمیه روز رژیم خود سرخشان میکنیم. سپس گوشت، رب خانگی و ادویهجات دلخواه را هم به آنها اضافه کرده و تفت میدهیم. در ادامه نخودفرنگی و شویدخشک را با یک لیوان آب به این مواد اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا آبش بکشد و پخته شود.
در این مرحله زعفران را درون یک استکان آب جوش دم میگذاریم.
برنج را با آبنمک روی شعله قرار میدهیم. قبل از اینکه آب برنج کاملاً کشیده شود، مواد آمادهشده را به آن اضافه میکنیم. پس از اینکه آب آن کشیده شد، زعفران دمکرده را روی برنج ریخته و آن را دم میگذاریم.
مرغ را حداقل ۲ ساعت قبل از پخت، درون ترکیب "آب پیاز- آبلیموترش- زعفران" قرار دهید تا...
ادامه مطلبنخود را از شب قبل خیس کنید. درصورت امکان چند بار آب آن را عوض کنید. نخود را آبکش کرده و بپزید....
ادامه مطلببرنج را درون آبنمک خیس کنید. پس از حدود ۳۰ دقیقه آن را روی اجاق قرار دهید و بهصورت کته...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.