2 عدد بادمجان متوسط
2 عدد گوجه فرنگی متوسط
1 عدد پیاز کوچک
1 عدد فلفل دلمهای
3 حبه سیر
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ابتدا بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمهای و سیر را خرد کنید. سپس آنها آبپز یا بخارپز نمایید. در ادامه این مواد را بههمراه ادویهجات دلخواه درون یک تابه بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.
برای میل کردن این غذا میتوانید از کاهو بهجای نان استفاده کنید.
ماش و برنج را جداگانه حدود ۱۵ دقیقه درون آب ولرم بخیسانید. ماش را پس از آبکشی، نیمپز...
ادامه مطلبابتدا نخود را به مدت حداقل ۲۴ ساعت خیس کنید تا هم نرم شده و هم نفخ آن گرفته شود. توصیه میشود...
ادامه مطلبقبل از شروع به پخت، سهمیه کشک هفته خود را با مقدار کمی آب سرد درون مخلوطکن میریزیم تا به...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.