۲۵۰ گرم سینه مرغ
۳ لیوان نخود
۳ حبه سیر
۱ عدد پیاز متوسط
۳ عدد تخم مرغ
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ابتدا نخود را به مدت حداقل ۲۴ ساعت خیس کنید تا هم نرم شده و هم نفخ آن گرفته شود. توصیه میشود در این مدت چند بار آب نخود را عوض کنید.
نخود را آبکش و نیمپز کنید. در ادامه سینه مرغ، سیر، پیاز، تخم مرغ و ادویهجات دلخواه را با نخود نیمپزشده، کاملا میکس کنید.
در پایان مواد را به شکل دلخواه خود در بیاورید و با استفاده از سهمیه روغن روز رژیم خود آنها را سرخ کنید.
ابتدا عدس، لپه و ذرت را بپزید و با میکسر یا چرخگوشت به طور کامل له کنید. سپس سبزیجات دلخواه...
ادامه مطلبابتدا پیاز، هویج و کرفس را خرد کرده و با سبزی سوپ، داخل قابلمه تفتشان میدهیم. در ادامه ۱...
ادامه مطلبابتدا ماهی را درون ادویههای دلخواه بگذارید و حداقل به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.