1 لیوان برنج
1 عدد پیاز متوسط
۵۰۰ گرم کرفس
نصف لیوان لوبیا قرمز(چیتی)
2 عدد لیموعمانی
گوشت مجاز به مقدار دلخواه
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
(این مواد برای یک وعده ۳ نفره مناسب است)
لوبیا را از شب قبل خیس کنید. در صورت امکان آب آن را چند بار عوض کنید. لوبیا را پس از آبکشی بپزید.
پیاز را خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود آن را سرخ کنید. سپس گوشت مجاز را خرد کرده و با پیاز کمی تفتش دهید. در ادامه این مواد را با کرفس، لیموعمانی (پودر لیمو)، ادویهجات دلخواه و ۴ لیوان آب به لوبیا اضافه کنید. شعله را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش کرفس رژیمی جا بیفتد.
برنج را شسته و با کمی آب نمک روی شعله ملایم قرار دهید تا آبش بکشد. پس از کشیده شدن آب برنج، آن را دم بگذارید.
ابتدا کدوحلوایی را میپزیم. بعد از خنک شدن کدوحلوایی، سایر مواد را به آن اضافه کرده و به...
ادامه مطلبسیبها را حلقهحلقه کنید و بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید....
ادامه مطلبابتدا هسته گیلاسها را دربیاورید. سپس آنها را بههمراه آب، نمک دریا و سرکه درون یک...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.