1 لیوان برنج
6 حبه سیر
1 عدد پیاز بزرگ
500 گرم دالعدس
گوشت مجاز به مقدار دلخواه
1 قاشق غذاخوری رب خانگی
1 قاشق چایخوری پودر لیموعمانی
1 قاشق چایخوری پودر فلفلقرمز تند (اختیاری)
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
(این مواد برای یک وعده ۳ نفره مناسب است)
ابتدا دالعدس را با 4 لیوان آب، درون قابلمه نیمپز کنید و کف آن را بگیرید. پیاز و سیر را بهشکل نگینی خرد کنید و با سهمیه روغن روز رژیم خود درون تابه سرخشان نمایید. سپس گوشت مجاز را بهشکل نگینی ریز خرد کنید و آن را با پیاز و سیر تفت دهید. در ادامه رب خانگی، پودر لیموعمانی، پودر فلفلقرمز تند (در صورت تمایل) و ادویهجات دلخواه را هم به آنها اضافه کنید و بهخوبی مخلوط نمایید. در نهایت محتویات تابه را درون قابلمه دالعدس بریزید و بهخوبی ترکیب کنید. درب قابلمه را نیمهباز بگذارید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش دالعدس جا بیفتد.
برنج را شسته و با کمی آبنمک روی شعله ملایم قرار دهید تا آبش بکشد. پس از کشیده شدن آب برنج، آن را دم بگذارید.
ابتدا گوشت مجاز (مرغ، بوقلمون و ...) را بهشکل نگینی خرد کنید. پیاز را بههمراه 3 حبه سیر با...
ادامه مطلبگوشت مجاز را دوبار چرخ کنید. سیر و پیاز را رنده کرده و آبشان را بگیرید. فلفل دلمهای را...
ادامه مطلبکیوی را شسته و با پوست حلقهحلقه کنید. سپس آن را بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.