زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

پلو با خورش دال‌عدس

مواد مورد نیاز:

1 لیوان برنج
6 حبه سیر
1 عدد پیاز بزرگ
500 گرم دال‌عدس
گوشت مجاز به مقدار دلخواه
1 قاشق غذاخوری رب خانگی
1 قاشق چای‌خوری پودر لیموعمانی
1 قاشق چای‌خوری پودر فلفل‌قرمز تند (اختیاری)
نمک و ادویه‌جات به مقدار لازم
(این مواد برای یک وعده ۳ نفره مناسب است)

طرز تهیه:

ابتدا دال‌عدس را با 4 لیوان آب، درون قابلمه نیم‌پز کنید و کف آن را بگیرید. پیاز و سیر را به‌شکل نگینی خرد کنید و با سهمیه روغن روز رژیم خود درون تابه سرخشان نمایید. سپس گوشت مجاز را به‌شکل نگینی ریز خرد کنید و آن را با پیاز و سیر تفت دهید. در ادامه رب خانگی، پودر لیموعمانی، پودر فلفل‌قرمز تند (در صورت تمایل) و ادویه‌جات دلخواه را هم به آن‌ها اضافه کنید و به‌خوبی مخلوط نمایید. در نهایت محتویات تابه را درون قابلمه دال‌عدس بریزید و به‌خوبی ترکیب کنید. درب قابلمه را نیمه‌باز بگذارید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش دال‌عدس جا بیفتد.
برنج را شسته و با کمی آب‌نمک روی شعله ملایم قرار دهید تا آبش بکشد. پس از کشیده شدن آب برنج، آن را دم بگذارید.

اشتراک‌گذاری:

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

دلمه‌بادمجان رژیمی

ابتدا گوشت مجاز (مرغ، بوقلمون و ...) را به‌شکل نگینی خرد کنید. پیاز را به‌همراه 3 حبه سیر با...

ادامه مطلب

چلو کباب‌کوبیده رژیمی

گوشت مجاز را دوبار چرخ کنید. سیر و پیاز را رنده کرده و آبشان را بگیرید. فلفل دلمه‌ای را...

ادامه مطلب

چای کیوی

کیوی را شسته و با پوست حلقه‌حلقه کنید. سپس آن را به‌همراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت