زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

شامی پوک رژیمی

مواد مورد نیاز:

۴۰۰ گرم گوشت مجاز
۱ لیوان لپه
نصف لیوان نخود
نصف لیوان لوبیا سفید
۱ عدد پیاز
۲ عدد تخم مرغ
نمک و ادویه‌جات به مقدار لازم
(این مواد برای یک وعده ۴ نفره مناسب است)

طرز تهیه:

برای تهیه شامی پوک، لپه، نخود و لوبیا سفید را از شب قبل خیس کنید. بهتر است چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. پس از آب‌کشی حبوبات، آن‌ها را جداگانه بپزید. سپس گوشت مجاز را با ۲ پیمانه آب و ۱ عدد پیاز درون یک قابلمه دیگر بپزید.
پس از پختن گوشت و حبوبات، آبشان را گرفته و آن‌ها را به همراه ۲ عدد تخم مرغ و ادویه‌جات دلخواه با میکسر یا چرخ گوشت کاملاً له و ترکیب نمایید. مایه شامی تهیه شده را درون یک ظرف در بسته ریخته و به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهید. با سهمیه روغن روز رژیم کف تابه را چرب کرده، مایه شامی را به شکل دلخواه درآورده و درون تابه قرار دهید تا بپزد. برای پختن شامی کوک می‌توانید از فر هم استفاده نمایید.

اشتراک‌گذاری:

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

کوبیده مرغ

گوشت مرغ را دوبار چرخ کنید. سیر و پیاز را رنده کرده و آبشان را بگیرید. فلفل دلمه‌ای را...

ادامه مطلب

املت مرغ

ابتدا سینه مرغ را نیم‌پز نمایید. سپس پیاز را خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود سرخش کنید....

ادامه مطلب

سرکه گل سرخ

ابتدا گل‌ها را پرپرکنید. سپس آن‌ها را به‌همراه گیاه جینگو، عسل، آب، نمک و سرکه سیب درون...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت