گوشت مجاز به مقدار دلخواه
2 عدد بادمجان متوسط
2 عدد کدو متوسط
2 عدد گوجه فرنگی متوسط
1 عدد فلفل دلمهای متوسط
2 عدد پیاز متوسط
4 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری رب خانگی
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ابتدا بادمجان و پیاز را پوست بکنید. سپس بادمجان، کدو، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمهای و سیر را حلقهحلقه نمایید. با سهمیه روغن روز رژیم خود کف قابلمه را چرب کرده و مواد حلقهحلقه شده و گوشت مجاز خرد شده را بهصورت لایهلایه روی هم قرار دهید. سپس ۱ قاشق غذاخوری رب خانگی را با ادویهجات دلخواه و ۳ لیوان آب بهخوبی ترکیب کرده و به قابلمه اضافه نمایید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را بگذارید تا جا بیفتد.
ماهی را حداقل ۲ ساعت قبل از پخت، درون ترکیب "آب پیاز- آبلیموترش- ادویه ماهی- زعفران"...
ادامه مطلبابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بههمراه آب لیموترش و ادویهجات دلخواه داخل یک ظرف...
ادامه مطلبابتدا لوبیاسفید را که از شب قبل خیس کردهاید، آبکشی کنید و بپزید. سیر و پیاز را بهشکل...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.