۱ عدد سیب
۴ عدد زردآلو
۱ قاشق مرباخوری عسل
۱ قاشق غذاخوری گلاب
یکچهارم قاشق غذاخوری ژلاتین
یکسوم قاشق چایخوری پودر دارچین
هسته زردآلوها را درآورده و بههمراه سیب، عسل، گلاب، پودر ژلاتین و پودر دارچین درون مخلوطکن بریزید و بهخوبی ترکیب کنید. سپس آن را درون قالب بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
ابتدا پیاز، سیر و فلفل دلمهای را درون قابمله خرد کرده و قابلمه را بدون روغن روی حرارت ملایم...
ادامه مطلبکنجد، پودرپسته، پودربادام و پودرگلسرخ را درون بشقابهای جداگانه بریزید. خرماهای بدون هسته را با...
ادامه مطلبهمه مواد اولیه را بهخوبی با هم ترکیب کنید و درون یک تابه تفلون بریزید. تابه را روی اجاق با...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.