۱ عدد موز
۱۵ عدد آلبالو
۱ قاشق مرباخوری گلاب
نصف قاشق مرباخوری ژلاتین
هسته آلبالوها را دربیاورید و با موز، گلاب و ژلاتین درون مخلوطکن بریزید و بهخوبی آنها را ترکیب کنید. سپس مواد آماده شده را درون قالب بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
گوشت مجاز را بهشکل دلخواه خرد کرده و بپزید. سیر تازه را درون تابه خرد کرده و روی حرارت قرار...
ادامه مطلبسویا را به مدت ۱۰ دقیقه در آب ولرم خیس میکنیم. سپس آن را از آب درآورده و میفشاریم تا...
ادامه مطلبابتدا بادمجانها را کباب کرده و پوست آنها را جدا میکنیم. سپس سیر و گوجه فرنگیها را...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.