زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

چای پرتقال

مواد مورد نیاز:

۱ عدد پرتقال متوسط
۱ عدد چوب دارچین
نصف لیموترش برای پرتقال شیرین
۱ قاشق مرباخوری عسل برای پرتقال ترش
۲ لیوان آب

طرز تهیه:

پرتقال را پوست کنده و حلقه‌حلقه کنید. سپس آن را به‌همراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را روی شعله قرار دهید و تا جوش آمدن آن صبر کنید. پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید. بعد ۱۵ دقیقه آن را از صافی رد کنید. اگر پرتقال ترش است، ۱ قاشق مرباخوری عسل به آن اضافه کنید و اگر شیرین است، آب نصف لیموترش به آن بیفزایید.

اشتراک‌گذاری:

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

بورانی لبو

لبوها را پس از پخت پوست کنده و با میکسر، کاملاً میکس می‌کنیم. سپس آن را درون ظرف می‌ریزیم....

ادامه مطلب

هویج‌پلو با ماش

ابتدا ماش را می‌پزیم. هویج‌ها را با رنده ریز، رنده می‌کنیم. پیازها را به‌شکل خلالی...

ادامه مطلب

خوراک لوبیاچشم‌بلبلی

ابتدا لوبیاچشم‌بلبلی را که از شب قبل خیس کرده‌اید، آب‌کشی و نیم‌پز نمایید. سیر،...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت